Blogger Templates

Friends

Sunday, 18 December 2011

knp kene pakai shoutbox, bkan shoutmix??

hye..=) ngee~~ assalamualaikum,,ok,, bace tajuk uh. pkir blek, shoutbox ke shoutmix aku pnye eak?? hehe.. lek r. ta yah lha tngok tajuk uh macam na tembus lappy korang.. haha~~ gurau2.. ok.. ain rase ramai yan pakai shoutmix dari shoutbox, spe2 yng pakai shoutmix, msti perasan kat atas uh ad tulis, "important notice" hmm.. cer tngok korang pnye,, msti ad.. ok.. dulu pun ain pakai shoutmix, tapi skng bile korang da bkk web dier, korang akan tngok home dier camnei "klik3!" korang pnye yng classiq design, ain ad jgak test yng baru, lagi ssh sbb na kene msukkn itu lha, ini lha, itu akan membuatkan visitor korang bengang.. huhu.. ok.. ain nasihatkan korang pakai shoutbox.. klik3! mcam ain pye, function dier sme je.. =)

3 comments:

  1. klu Prof.ieq, x pakai dua2 tu.. Fieq pakai CBOX.. lebih mudah dan lebih grand (smmmaaarrtt!) laa ^_^ .. lg satu cbox boleh elak spam dan x lembab loading..

    jom join "pencarian"(p'kataan contest rmai da guna) ^^

    http://apit555.blogspot.com/2011/12/pencarian-logo-famili-kami.html

    ReplyDelete